Koronaviruspandemia sekä sen johdosta toimeenpantujen kansallisten ja kansainvälisten toimenpiteiden vaikutukset ulottuvat kaikkiin yrityksiin. Näissä olosuhteissa on hyvä varautua tulevaan, ja tiettyjä kysymyksiä kannattaa ottaa pohdintaan ja selvittää jo nyt.

Haemme voimakkaasti kasvavaan toimistoomme Helsingin Kalevankadulle opiskelujensa loppuvaiheessa olevaa Legal traineeta. Tulet avustamaan kokeneita asianajajiamme suomalaisten, saksalaisten ja muiden kansainvälisten asiakkuuksiemme hoidossa.

Haemme kasvavaan toimistoomme Helsingin Kalevankadulle vähintään kahden vuoden liikejuridisen työkokemuksen omaavaa lakimiestä. Tulet hoitamaan suomalaisia, saksalaisia ja kansainvälisiä asiakkuuksiamme. Kilpailukykyiset työehtosi ja aloitusajankohta ovat sovittavissa.

Uusi Suomen ja Espanjan välinen verosopimus tulee voimaan aikaisintaan vuonna 2018. Neuvoteltu sopimus on jo periaatteessa valmis, mutta sitä ei ryhdytä soveltamaan vielä ensi vuonna. Lykkääntyminen johtuu siitä, että Espanjalla ei ole ollut hallitusta, joka voisi hankkia parlamentin hyväksynnän sopimukselle. Suomessa verosopimus on siis jo hyväksytty lakitasolla. Sen voimaantulon jälkeen Suomessa voidaan verottaa lähes kaikki…

Suomessa siirtohinnoittelun dokumentointia koskevat säännökset ovat muuttumassa ja tiukentumassa. Uusia säännöksiä sovellettaisiin ensi vuoden alusta lähtien, jos hallituksen syyskuun puolivälissä antama esitys hyväksytään. Suomessa siirtohinnoittelun dokumentointia koskevat säännökset ovat muuttumassa ja tiukentumassa. Uusia säännöksiä sovellettaisiin ensi vuoden alusta lähtien, jos hallituksen syyskuun puolivälissä antama esitys hyväksytään. Nykyiset säännökset ovat tulleet voimaan vuonna 2007. Uusia säännöksiä…

Page 1 of 21 2
logo-footer

Rödl & Partner Helsinki

Kalevankatu 6
00100 Helsinki

Katso sijainti kartasta.

Puh. +358 9 696 222 0

Rödl & Partner Tampere

Keskustori 1 (II kerros)
33100 Tampere

Katso sijainti kartasta.

Puh. +358 9 696 222 0

© 2017 Rödl & Partner ⋅ TietosuojaselosteetPrivacy statement