Timo Huhtala

Asianajaja, Partner in Rödl & Partner (FIN)
Timo toimii oikeudellisena neuvonantajana sekä koti- että ulkomaisten yritysten työ-, sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.
Tommi neuvoo asiakkaitamme monipuolisesti ja laaja-alaisesti eri liikejuridiikan sektoreilla in-house lawyer – tyyppisellä ajatuksella.
Pekalla on pitkä kokemus käytännön vakuutus- ja vahingonkorvausoikeudesta sekä vakutuusasiakkaan että vakuutusyhtiön näkökulmasta.
Anna neuvoo sekä koti- että ulkomaisia asiakkaitamme yhtiö-, työ-, sopimus- ja kiinteistöoikeuteen sekä kotimaiseen ja kansainväliseen vero-oikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.
Mikko toimii oikeudellisena neuvonantajana sekä koti- että ulkomaisten yritysten ja sijoittajien rahoituksen-, kiinteistöjen-, sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.
Henry neuvoo asiakkaitamme yhtiö-, työ-, sopimusoikeuteen sekä kotimaiseen ja kansainväliseen vero-oikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.
Marja-Liisa neuvoo asiakkaitamme erityisesti perhe- ja jäämistöoikeudellisissa kysymyksissä. Hän on perehtynyt myös vero-oikeuteen ja tekee mm. perintöoikeudellista verosuunnittelua.

Linnu Salapuro

Asianajosihteeri