Rahoitus ja pääomasijoittaminen

Rahoituksen osalta palvelemme yritysasiakkaitamme heidän rahoitustarpeissa ja avustamme neuvotteluissa sekä rahoitus- ja luottolaitoksia sopimusjärjestelyissä ja markkinaselvityksissä. Rahoitusosaamisemme koostuu rahoitusneuvotteluista eri instrumenttien sopimusjärjestelyihin niin vieraan pääoman kuin oman pääoman ehtoisissa rahoituksissa.

Pääomamarkkinoilla palvelemme PK – sektorin yrityksiä ja pääomasijoittajia neuvonantajina kotimaan markkinoilla. Yhdessä Rödl & Partnerin asiantuntijoiden kanssa pystymme palvelemaan niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia yrityksiä rajat ylittävissä transaktioissa tällä hetkellä 100 valtiossa.

Timo Huhtala

Asianajaja, Partner in Rödl & Partner (FIN)

Ota yhteyttä

Tutustu muihin palveluihin

Sopimusoikeus

Laadimme ja tarkastamme hyvin laajasti erityyppisiä ja erikielisiä sopimuksia kuten lisenssi-, alihankinta-, jälleenmyynti-, agentti-, ja osakassopimuksia.

Vero-oikeus

Verosuunnittelun ja konsultoinnin lisäksi meillä on vankka kokemus verovalitusten sekä ennakkoratkaisujen menestyksekkäästä hoitamisesta.

Yrityskaupat

Hoidamme yrityskaupat sekä muut yritysjärjestelyt, kuten yhtiöiden sulautumis- ja jakamismenettelyt, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot sekä sukupolvenvaihdokset.

Riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit

Kokeneet oikeudenkäyntijuristimme avustavat monipuolisesti erilaisissa riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa, erityistuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyissä.