Vero-oikeus

Rödl & Partner on tunnettu erityisesti vero-oikeudellisesta osaamisestaan. Vero-oikeuden saralla asiakkainamme on paitsi isompia kansainvälisiä yrityksiä, myös pk-yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Rödl & Partnerin eri puolilla maailmaa toimivien paikallisten veroasiantuntijoiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme verosuunnitteluun liittyviä palveluja kokonaisvaltaisesti myös kotimaan ulkopuolisten markkinoiden verotukselliset hyödyt huomioiden.

Verosuunnittelun ja konsultoinnin lisäksi meillä on vankka kokemus verovalitusten sekä ennakkoratkaisujen menestyksekkäästä hoitamisesta. Lisäksi toimistollamme on erityisosaamista verotarkastuksista, joissa avustamme asiakkaitamme aktiivisesti.

Timo Huhtala

Asianajaja, Partner in Rödl & Partner (FIN)

Ota yhteyttä

Tutustu muihin palveluihin

Yrityskaupat

Hoidamme yrityskaupat sekä muut yritysjärjestelyt, kuten yhtiöiden sulautumis- ja jakamismenettelyt, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot sekä sukupolvenvaihdokset.

Työoikeus

Toimimme niin suomalaisten kuin kansainvälisten yritysten neuvonantajana työoikeudellisissa kysymyksissä ja hoidamme työsuhderiitoja.

Yksityishenkilöt

Toimistomme palvelee yksityishenkilöitä erityisesti varallisuuden turvaamiseen ja verosuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Rahoitus ja pääomasijoittaminen

Rahoituksen osalta palvelemme yritysasiakkaitamme heidän rahoitustarpeissa ja avustamme neuvotteluissa sekä rahoitus- ja luottolaitoksia sopimusjärjestelyissä ja markkinaselvityksissä.