Yrityskaupat ja -järjestelyt

Meillä on pitkä ja vankka kokemus erilaisten yritysjärjestelyjen suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. Hoidamme yrityskaupat sekä muut yritysjärjestelyt, kuten yhtiöiden sulautumis- ja jakamismenettelyt, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot sekä sukupolvenvaihdokset.

Osallistumme yritysjärjestelyjen onnistumiseen kokonaisvaltaisesti ja autamme löytämään asiakkaan liiketoimintaan parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Olemme toimineet pienten ja keskisuurten yritysten oikeudellisena neuvonantajana sekä suurten kansainvälisten yritysten yrityskauppojen ja järjestelyjen käytännön toteuttamisesta.

Ota yhteyttä

Tutustu muihin palveluihin

Vero-oikeus

Verosuunnittelun ja konsultoinnin lisäksi meillä on vankka kokemus verovalitusten sekä ennakkoratkaisujen menestyksekkäästä hoitamisesta.

Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat

Avustamme asiakkaitamme lukuisissa merkittävissä kilpailuoikeuden soveltamista koskevissa riita-asioissa sekä hallinnollisissa menettelyissä.

Sopimusoikeus

Laadimme ja tarkastamme hyvin laajasti erityyppisiä ja erikielisiä sopimuksia kuten lisenssi-, alihankinta-, jälleenmyynti-, agentti-, ja osakassopimuksia.

Työoikeus

Toimimme niin suomalaisten kuin kansainvälisten yritysten neuvonantajana työoikeudellisissa kysymyksissä ja hoidamme työsuhderiitoja.