Kotimainen ja kansainvälinen

Rödl & Partner Asianajotoimisto Oy nimellä olemme toimineet, kun Asianajotoimisto Heikkilä & Co Helsinki Oy liittyi osaksi Rödl & Partner -ryhmittymää. Perheyritys Rödl & Partnerin ensimmäinen toimisto perustettiin Nürnbergissä Saksassa vuonna 1977. Rautaesiripun kaatumisen jälkeen ryhmittymä laajeni myös Itä-Euroopan maihin ja Aasiaan, Amerikkaan ja ympäri maailman.

Rödl & Partner toimii tuottaen asiakkailleen laki- ja veroasiain palveluiden lisäksi tilintarkastus- ja taloushallinnon sekä konsulttipalveluita. Asiakkaamme saavat näin hyödyn kansainvälisestä asiantuntijaverkostosta, joka kattaa sata maata ja työllistää lähes 4000 asiantuntijaa.

Kaikki palvelut samalta luukulta

Toimimme one stop -periaatteella. Asiakkaamme välttyvät aikaa vievältä yhteydenpidolta eri maissa olevien asiantuntijoiden kanssa ja saavat kaikki juridiset ja veropalvelut samasta paikasta. Siirrämme tietoa ja osaamista saumattomasti eri maissa olevien toimistojemme ja asiantuntijoidemme välillä.

Juridinen osaaminen tulee asiakasta lähelle nopeasti ja tehokkaasti niin kansainvälisesti kuin kotimaassa.

Kokoamme nopeasti tarvittavan asiantuntijaryhmän myös laajoissa kansainvälisissä toimeksiannoissa. Rödl & Partnerin eri puolilla maailmaa työskentelevät asiantuntijat ovat raudanlujia ammattilaisia. Meillä on vahva ammattitaito asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja ongelmien ratkaisuun.

Paras mahdollinen lopputulos

Toimintamme kulmakiviä ovat tiimityön arvostaminen, työn laatu sekä yksilöllinen palvelu. Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja oppimiseen säilyttääksemme palveluidemme laadun mahdollisimman korkealla tasolla. Toimintamalliamme pystyvät hyödyntämään niin kansainväliset kuin kotimaisetkin yritykset ja yksityishenkilöt. Yhdistämme käytännönläheiset ratkaisut juridiikan syvälliseen tuntemukseen parhaimman mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi.